Midsommar

Ni får alla ha en riktigt glad midsommar! Tror dessvärre att vädret inte riktigt kommer vara perfekt, det innebär att det kommer att regna samt vara ganska kallt :( Men kul och mysigt ska det i alla fall bli!

Önskar er alla en glad midsommar i alla fall :)

/ Shirin

Student 2009

Det var en underbar dag igår!! Lite kyligt när vi väntade vid hennes skola, men en helt underbar dag! Tidningen NA vad med på hennes studentvagn när de åkte genom stan och några bilder hamnade på na.se, bland annat den nedan :)

                            
                             www.na.se

Mycket god mat och trevligt sällskap hade vi också! En kanondag och kväll helt enkelt, solen dök upp vid femtiden också.
Idag är vi trötta, särskilt min stackars mamma som hade förberett så mycket... Men kul kul kul!!
Idag blir det en ganska lugn dag, däremot blir det festligheter till kvällen då jag ska på en födelsedagsfest, det ser jag fram emot! Saknar min M som åkte till Stockholm imorse för att jobba, stackaren måste vara jättetrött, men duktig är han :)

Ha en bra dag!!
Besos
/ S

Dagen innan studenten

Mycket förberedelser!!! Har för en stund sedan lockat min systers hår med hennes plattång, det blir annorlunda lockar än om man lockar med en locktång, mer romantiska. Med en vanlig låcktång blir det korkskruvar och det känns mer dock-aktigt. Riktigt snyggt blev det i alla fall :)
Nu får vi bara hålla tummarna att vädret håller imorgon!! Jag hittade en liten vit bolero-jacka på Vero Moda som blev perfekt. M är på väg till Örebro just nu, stackars lilla M, han måste vara så trött efter sin lektion!

Nu ska jag strax sova, bjuder tyvärr inte på några bilder då jag inte har min kamerasladd med mig till Örebro.
Det får uppdateras vid ett senare tillfälle.. :)

Sov gott!
PÖSS
/ S

Mysig tjejkväll

Det är något som jag verkligen älskar, blev mycket Marabou-choklad och chokladglass :) Det är lite klassikers när man besöker Lina! Är precis hemkommen och såg att molnen har spruckit upp lite, jag ber och ber att vädergudarna har lurat oss litegrann och att det kan bli lite uppehåll på fredag(tjatar ganska mycket om vädret just nu, sorry.. ).
Madeleine: tack för tipset om kavajer på Zara, dit ska jag absolut imorgon!

För övrigt var Desperate grymt bra, en timme går otroligt fort och man vill bara se mer och mer :)

Ska nog sova strax.
Sov gott!!
Pöss
/ S

Regnigt men ganska mysigt

Måste faktiskt säga att vårt regniga väder är ganska mysigt om man inte måste ta sig ut. Jag håller fortfarande tummarna att alla väderprognoser har fel inför fredagen, för det vore inte alls lika mysigt...
Längtar till ikväll så jag ska till Lina på Desperate-myspys-kväll! :) Det blir osm på den gamla goda tiden då vi bodde grannar och hade Desperate-kväll varje vecka, plus en massa andra kvällar :)
Det ser jag fram emot.

Måste köpa mig en vit kavaj eller en vit kofta till lillasysters student då vädret förmodliigen inte kommer att tillåta mig att endast bära klänning, som det egentligen var tänkt :(

Pöös
/ S

cykeltur och solning

Det står på dagens schema.. Jag och min moster ska ta en cykeltur i detta underbara väder :) Sedan blir det sola sola och sola... Inte helt fel!!! Ikväll blir det förmodligen att hjälpa till med förberedelser inför fredag, vad gäller matlagning. Mycket mat blir det. Som sagt så hoppas jag innerligt att vädret håller i sig...

Imorgon blir det Desperate-myskväll hos Lina!! Ska bli jätteskoj, det var ett tag sedan jag träffade henne. Mycket uppdateringar blir det :)

Ha en kanondag och jag hoppas att ni också får njuta av solen.

Besos
/ S

RSS 2.0