Godnatt trötta tisdag.

Desperate Housewifes var grymt som vanligt, men det slutar ju alltid när det är som mest spännande. Det är nästan så att man skulle kunna betala för att få se fortsättningen, dem vet verkligen när de ska klippa.

Fick veta att min kära vän Lina kommer till storstaden över dagen så vi ska luncha imorgon. Det ska bli sååå kul, världens bästa lunch faktiskt. Ska försöka tänka ut något bra lunchställe vi kan gå till...
Hon är så rolig och vi har alltid så mycket att prata om, mycket tjejsnack blir det!!

M har inte kommit hem ännu och jag är supertrött!
Ska gå och sova nu, kanske t.om. sover när han kommer hem :(

Morgondagens plan är jobba, luncha med Lina och efter jobbet är jag och några arbetskamrater inbjudna till Trädgårdskväll på Slottsträdgården Ulriksdal. Ska bli trevligt, vi får se om dem lyckas göra mina fingrar gröna :)

                                                             Sov så gott!!

                                                        

Besos
/S


Måste kommentera...

Den Rätte För Rosing.... Kunde inte låda bli att titta på programmet idag, det var programmets sista avsnitt. Det känns bara pinsamt och oseriöst hela tiden. 
Hon valde en 19-årig pojke...

...Det säger väl allt?!

Men nu är klockan 21.00 :)

Chao
/S

Vilken dag!

Idag har det varit ett fullspäckat schema på jobbet! Mycket att göra just nu..

Men... vilken underbar dag, jag vaknade fruktansvärt trött på morgonen, stressade på morgonen (som vanligt) och gick ut. Det var första dagen jag på riktigt kände vår! Det var helt underbart, det kändes som att den inte spelade någon roll om jag hade missat bussen, all stress bara försvann för att jag kände vår. Det är sjukt vad hur mycket vädret påverkar en...

                                                                        
                      En stressad S på väg ut på morgonen   En trött och nyss hemkommen S

Jag lunchade med en barndomskompis som jobbar på samma företag och efter lunchen satte vi oss ute i det sköna vädret och försökte få in så mycket energi som möjligt. Det är skönt att ha vänner som peppar en när man behöver och hon gör verkligen det! Jag behöver höra vänliga ord just nu när jag jobbar och pluggar så mycket..

Förresten har jag börjat äta gröt på morgonen, men jag märker att jag blir jättehungrig efter ett par timmar, redan vid elva-tiden är jag fruktansvärt hungrig!
Ska inte gröt vara jättemättande?! Tycker att det är konstigt... Men jag ska fortsätta med min gröt, skönt att känna sig "nyttig" i alla fall :) 

tisdagar är M på sin lektion så jag är ensam hemma hela kvällen :( Men tur att jag har sällskap av mitt kära program, Despeate Housewifes.
Nu ska jag försöka få i mig något att äta och sedan plugga.. gör jag något annat?! Just nu har jag inget liv.. :(

Förresten, om någon brukar köpa märket Max Factor så såg jag att Cubus har 20% på alla sina Max Factor produkter!

Chao
/S

Härliga måndag?

Har fortfarande lite blött hår, men imorgon ska det plattas! Jag har fortfarande kvar min gaaamla plattång som jag fick av mamma och pappa när jag fyllde 17 år. Snacka om bra kvalitet!! :)
Det är den breda och klumpiga saken som väger typ ett kilo, men den är såå bra!
De som inte är vana med den gamla varianten bränner sig lätt i tex pannan :)

Jag har också pluggat en del, läste om olika bolagsformer och vad det finns för lagar för respektive form... kul va?!
Imorgon är de jobb som gäller och Desperate Housewifes, äntligen!

Nu ska jag titta på Ballar av stål på 5:an med M som inte klarar av att se när människor gör bort sig eller när man skämtar med andra på ett sådant sätt som de gör i programmet  hihi. Själv tycker jag att det är fruktansvärt kul!!!

Ha en bra kväll!
/S


Vaknade imorse och kände att jag var lite extra trött, inte så konstigt när jag egentligen gick upp en timme tidigare idag...
Så..hela dagen har varit mer eller mindre seg har dock haft en hel del att göra på jobbet.
Var och lunchade med M, hans pluggkompis och syster till kompisen.
Vi var och åt på Va piano, där åt jag min absoluta favorit: funghi, gräddsås, vitlök och lite chili med färsk tagliatelle,
vilken smakupplevelse! :)

Nu är jag hemma och jag funderar på att färga mitt hår.. "ska jag", "ska jag inte". Dock vet jag att det kommer bli "jag ska" tänker alltid "äsch håret växer ju ut" eller "det är bara att färga över om jag inte blir nöjd". Så vi får se senare om jag blev nöjd med resultatet!

Kommer att använda min favorit hårfärg 

                                       

Sen ska jag plugga.. mindre kul!
Chao
/S

Glömde att ställa om klockan idag...

Detta resulterade i att vi missade tåget som min lillebror egentligen skulle ha åkt med...
Vi skulle börja äta och jag tittade på klockan och jämförde den med datorn, då kom vi på att klockan skulle ställas om!
Så.. han fick ta ett tåg som gick en timme senare.. kunde blivit värre :)

   

Jag har haft en supermysig helg med bror och M, bättre kunde det inte bli!
Nu ska jag och M göra en massa köttfärssås som ska frysas in.. bra att ha!

                                     

Köttfärssås är ganska kul, för det smakar alltid annorlunda beroende på vem som har lagat den.. alla gör sin egen på sitt eget lilla sätt..

Imorgon är det redan måndag igen, har mycket att göra på jobbet så ska försöka somna i hyffsad tid ikväll..

Ha en bra kväll!
/ S

plugga, städa och skor!

Min morgon började såhär:

                                                                                    

Jag gick upp runt tio-tiden och satte mig vid köksbordet och började plugga medans M och lillebror sov!
Runt ett-tiden började jag och M storstäda och rensa en hel del. Detta resulterade i att vi märkte HUR många par skor jag har!!! Och då har jag ändå rensat en del sedan vi flyttade till lägenheten plus att en del skor säkerligen redan ligger i källaren och skräpar...

                                                                   

Ju mer saker vi gick igenom desto fler par skor dök upp... ovan ser ni ett antal som var mer eller mindre "synliga" i garderoben och fler dök upp till den skaran.... Brevid mina står mr M´s skor, han är lite duktigare än mig tror jag :)
Men ni vet, vi tjejer behöver ju alltid såå mycket, eller hur?!
Nu ska vi fortsätta städa och det blev tydligen en sen frukost idag!
Ha en kanodag.
Kram
/ S

Studentklänningar

Har tittat en hel del på studentklänningar då min syster tar studenten nu i juni. Jag har hittat en massa fina klänningar, det är nästan så att man önskar att man tog studenten igen! MQ har riktigt fina klänningar just nu och VILA med. Nedan finns bilder på några av mina favoritklänningar till studenten eller till andra festligheter i sommar!

           
                                        


När man går in i alla klädaffärer längtar man verkligen till sommaren, det är så mycket fina färger som kommer passa perfekt när man är sommarbrun!!

Hoppas ni har en kanonlördag!
/ S


Underbara lördag!

Hittade en jättefin sjal idag, den var hade jättefina vårfärger tyckte jag och kommer passa perfekt till min skinnjacka och till min trenchcoat. Den den skimrar inte så mycket i verklignehetn som på bilden, det är blixten som förstör lite. Men den är fin :)

                                                                                            

Nu sitter vi och äter tacos och tittar på filmen Heartbreak Kid, den är riktigt rolig :) Den visar på att det är bäst att lära känna varandra ordentligt innan man gifter sig!! 

                                                                           
                                                                                                   

Trevlig kväll!
/S



Nu bär det av till Skärholmens centrum, där finns det en MASSA affärer, kanske hittar något snyggt? :)

Chao
/S

Älskar att vakna på lördagar, då vet man att det fortfarande är två lediga dagar kvar :)
Sitter och halvtittar när M och lillebror spelar ett spel på x-boxen, det är något skjutspel som jag inte förstår mig på!

Igår var jag och letade efter mitt favvo-puder på hela stan, den brukade alltid finnas på Kicks och Åhlens men nej, det fanns inte! Jag frågade en som jobbade på Kicks och hon sa att de inte länge kommer sälja det märket :( Jag blev ledsen då jag har haft det ett bra tag och verkligen trivs med färgen. Det kan vara svårt att hitta en bra färg till min hud då jag är lite sommarbrun året runt. Plus att det märket och den färgen jag valde inte skimmrade, det var mer matt.
Märket är Rimmel och pudret ser du om du klickar på länken Rimmel
Hon som jobbar på Kicks sa att jag fick ta en shoppingtur till London och köpa det...

..Så jag fick köpa ett nytt puder det blev ett L´oreal puder som jag inte har provat än, men det såg också matt ut så jag hoppas det funkar bra!

Vill också köpa en ny parfym då min favorit gick sönder i min väska på planet hem från Lanzarote. Jag hade Cacharel, den gröna flaskan på bilden. Den var en lite sötare doft och kändes somrig, riktigt god!

                                                                                     
Så kör just nu på min gamla klassiker Gucci Envy Me som också är grymt god, den doftar mer blommigt, känns också som en bra sommardoft. Men ska kolla efter en ny doft, jag har länge varit sugen på Ralph Lauren, Hot eller Cool.
Kanske blir att prova på en av de dofterna!

Ha en fortsatt bra dag!
/S


Fredag!

Äntligen hemma nu!! Min lillebror åkte med tåget från Örebro som blev två timmar försenat, stackarn. Så jag och M fick vänta jättelänge på stan, vi tog en låång fika och väntade. Sedan mötte vi upp lillebror och tog oss hem i snön.
Jävla snö, kan det inte bara bli vår?! Visst är det på söndag som vi ställer om till sommartid? Då ska det ju absolut inte vara någon snö och inte kallt. Känns som om våren är välbehövlig just nu, alla bara går och längtar. Det är det största samtalsämnet just nu tror jag, förutom finanskrisen och all varsel som finns just nu...

1. Finanskris
2. Varsel
3. Vädret
4. Alla bonusar, bankkris mm
5. Helg

Tror att dessa är de största samtalsämnena just nu :)
Nu ska vi titta på filmen Happy Feet, det är grym! Rekommenderar den starkt.

                                                     
                                                         

Hörde en låt nyligen som jag också måste rekommendera, det är Ciara och Justin!! Tycker att det är en grym kombination.
Låten tillägnar jag till min kära syster Iass som måste vara jordens största Ciara-fan!




Ha en kanonkväll och njut av att det är fredag!
Kram
/S



Underbara fredag!! Idag kommer min lillebror på besök, det  ska bli sjukt mysigt. Han och M kommer nog bara spela en massa spel som jag inte förstår mig på hehe.. Annars blir det nog bara mysa och laga god mat!
Ska plugga också... Men det ska bli underbart med lite helg!
Sovrummet är så fint och vi trivs såå bra med färgerna :)

                                         

Ha en bra dag,
hörs senare

/ S


Klättring och en överraskning

Idag var det jobb jobb och jobb, sedan mötte jag upp tjejerna och vi gick och åt goda sallader.
Sedan var det dags för klättring!!! Det kändes otroligt pirrigt, men vi var alla såå duktiga och det var riktigt kul. Jag trodde aldrig att jag skulle våga så mycket som jag faktiskt vågade!
Nu har jag sååå ont i mina fingrar, underarmar och imorgon vill jag nog inte ställa mig upp ur sängen.. Men det var det värt!

Efter klättringen kommer jag hem och då har världens bästa älskling en överraskning, han har målat hela sovrummet i de färger vi ville ha, han är världens bästa pojkvän!!! :)
Det blev äggvita väggar och en plommonlila vägg, som vi ska ha sängen mot.
Jag blev så glad och verkligen överraskad, också överraskad att han kunde hålla sig, han brukar nämligen vilja berätta överraskningarna i förväg ibland :)

Nu ska jag mysa med min Marcus.

Sov gott sen

Kram
/S

Min tisdag

Jag vaknade sjuuukt trött imorse och fick bråttom till min kurs, idag hade vi finansiell ekonomi från kl 09-17. På slutet var jag heeeelt slut i mitt huvud!!!
Av någon slump så träffade jag min farbrors fru, som bor i Oskarshamn och som jag inte har sett på flera år!! Hon var tydligen också på någon kurs, det var kul att se henne och vi ska höras.

Kom hem och M har satt upp tv:n och fixat, det blev kanon! Äntligen är den uppsatt på väggen och det ser så fint ut :)
Vi funderar på att gå och träna så jag ska koll aom SATS har något roligt program, jag känner att jag måste rensa mitt huvud.

Kl 21.00 gissa vad jag ska titta på då.. Desperate Housewifes!! :) Ser verkligen fram emot det.
Men nu ska jag kika om jag hittar något roligt pass..

Hörs sen!

/S

Måndag måndag måndag...

Ser fram emot imorgon, då är det nämligen min favvo-serie på kanal 5. Nämligen Desperate Housewifes, det är sjuukt spännande :) Tycker att det är kul att Carlos hatt fått sin syn tillbaka.. ojojoj det ser jag fram emot!
M har fullt upp här med att testa vår nya hemmabio, den är riktigt snygg :) Men det är klart den är, för det är M som har valt den och han har bra smak! :)
 

                                                         
Ovan ser ni den! Nu ska jag vara lite social och vi ska försöka få upp tv och hemmabio på väggen, vi får se hur det går :)
Kram
/S



Äntligen hemma efter en hel dag med korvstoppning! Det är mycket intressant men det blir mycket information som ska in i mitt lilla huvud...

M är på väg hem från Örebrooo, ska bli såå kul att se honom, vi sågs igår men har saknat honom jättemycket.
På onsdag ska onsdags-tjej-gänget prova på klättring! Det ska faktiskt bli kul, vi får se hur högt jag vågar klättra, som är så jävla feg jämt haha! Innan klättringen verkar det bli lite sushi eller något liknande.
har inte ätit sushi sedan augusti förra året i Chile, då jag förmodligen innan sushin åt något som gjorde mig sååå dålig. Jag blev matförgiftad men i och med att jag åt sushin efteråt så förknippar jag sushi med hur jag mådde.
I flera månader efter händelsen kunde jag inte ens känna doften av sushi men det har blivit bättre och jag hoppas att jag ska kunna äta det igen! Så vi får se om jag vågar prova det på onsdag.. :)

Ska nog göra mig något att äta och vänta på min älskling, får se om jag orkar läsa lite också..

Ha en bra kväll!

/S

Väntar på Mr M

Nu är jag tillbaka i Stockholm, det var en mycket bra helg. Men varför går den så fort?! Ibland önskar man bara att man kunde stanna tiden. Det är väl bara att ta vara på den så mycket man kan, att inte haka upp sig på småsaker och bara njuta! Så.. det var min djupa söndagkvällstanke :) Ska snart hoppa i säng då jag måste vara pigg till imorgon, ska på kurs både på måndagen och tisdagen. 

Jag längtar redan till nästa helg!

                                                                    
                                         min kära syster till vänster och Marcus på väg till Stockholm med mig 

Sov gott och hoppas ni får en kanonmåndag!

/ S
 


Snart åker jag och Marcus hem till Estocolmo och han har fått låna sin pappas bil så vi kommer att få med hemmabion hem!! Plus att jag hoppas på att vi får med två cyklar, i alla fall en! :D

Fan, det har snöat lite i Örebro, jag som trodde att våren var på väg?! Men tydligen inte än... den kommer väl.
Nu kom M så nu ska vi åka.

Hörs sen

/ S

Trötta söndag

Här får ni ett litet smakprov av gårdagen! Roligt hade vi :)

                             



Nyårsfirandet blev kanon, det var mycket dans tillochmed Marcus trivdes :)
han tyckte musiken var rolig..."huur långa är inte alla låtar? typ 20 minuter", "låtarna är väldigt klappvänliga".
Nu tror jag att jag har förstått varför jag klappar hela tiden när jag dansar och sjunger som min kära vän Lina alltid sa... "du klappar alltid händerna när du dansar" och det verkar som att det smittade av sig.. haha!
Måste ha varit min kära pappa som alltid klappade massa händer när jag var liten och dansade hemma till all möjlig musik; persisk, salsa, merengue, cumbia mm mm...

Men det blev persiska bakelser, Marcus fick se ett uppdukat nyårsbord med allt som ska finnas därpå och vi dansade en hel del! :) Bilder kommer senare när jag är hemma i Stockholm.

Ska hoppa in i duschen och sedan ska vi kanske till IKEA och kika lite. Vid fyra-tiden bär det av till Stockholm igen och imorn ska jag på min kurs igen.

Nedan får ni se ett roligt klipp (särskilt om man kan persiska) det är en "gayig" kille som har en persisk danslektion! Njut.




Ett annat sjuukt roligt klipp, kolla och skratta! :) Det är sååå sjukt 80-tal och mycket rump-skak!


Vi hörs senare

Ha en bra dag!
Kram
/ S

Örebro och persiskt nyår

Vi kom fram till Örebro vid ett-tiden och då åkte vi till Marieberg för att hämta vår nya snygga hemmabio!! :)
Den är såå snygg och kommer bli kanon på väggen under tv:n.
Är hos mamma och pappa nu, vi ska äta lite och sen blir det att göra sig iordning för att sedan åka till Brunnsparken där många iranier håller till idag hehe..
Marcus har aldrig varit på någon "persisk" tillställning så det ska bli kul för honom att uppleva det! :)
Själv trivs jag väl kanske bättre vid "sydamerikanska" tillställningar men jag tror att det blir kul!
Funderade vad jag skulle ha på mig, klänning och klackar blir det iaf. Med snygga lila strumpbyxor. Klänningen har jag två olika alternativ.. Ni kanske får se bilder sen :)

Nu ska jag äta!
Ha en bra lördag.

Kram
/ S

Torsdag innebär snart fredag..

Idag har jag haft en hel del att göra på jobbet!! Men jag tycker att det är så kul :)
Efter jobbet åkte jag direkt hem och gissa vad jag gjorde då...satte mig vid matbordet och med huvudet i mina böcker och alla uppgifter. Jag somnade nästan, på riktigt! Det är svårt att komma hem efter en hel dags jobb och plugga... Men när detta är över kommer jag vara såå stolt! I helgen kanske det inte blir Örebro som jag hoppades på, måste kanske stanna kvar i Sthlm med Marcus för att plugga och plugga... så det innbär inget persiskt-nyårs firande :(
Det känns lite tråkigt.. Jag frågade pappa vilket år det är och dem är på 1300 någonting :) (Min kära pappa är från Iran)
Imorgon är det persiskt-nyår, så till alla iranier GOTT NYTT ÅR!

I helgen ska nog Marcus (och jag assistera) måla vårt sovrum, äntligen! Det ska bli kul att se slutresultatet. Det kommer bli vita väggar och en plommonlila fondvägg. Kommer nog upp bilder när det är klart!


Ska försöka sova ganska snart.
Sov gott!
Kram/ S


Vilken dag

Idag har jag haft mycket att göra på jobbet, kom hem och hade exploderande huvudvärk...
Nu sitter jag och kollar på Den rätte för Rosing och halvsover litegrann.
Men snart är det Desperate Housewifes vilket är mitt absoluta favoritprogram.
I helgen bär det nog av till Örebro, äntligen! Det känns som att det var ett tag sen jag var hemma nu så det ser jag fram emot nu :) I sådana fall blir det persiskt nyårs-firande på lördag det ska bli kul! Undrar hur Marcus tycker det är :)
Nu ska jag titta vidare på programmet.
Ha en underbar kväll.

/ S

Chile, underbara Chile

I december hoppas jag att det bär av till Chile, hälsa på släkt och få lite värme på köpet.
Rekommenderar verkligen Chile, eller Sydamerika överhuvudtaget till alla! Där finns en oerhörd värme hos folket.
Hoppas alla har en bra dag!

/ S

                                           Underbara Chile        

Underbar helg med överraskning!



Fick en rejäl överraskning denna helg, som jag trodde skulle bli tråkig.. Mitt i mitt pluggande igår kväll kom mina kära och underbara föräldrar på besök från Örebro! Jag anade INGENTING, hade pratat med mamma på dagen och då hade de åkt skidor hela dagen. Tydligen hade de fått för sig att göra något kul, så de bestämde sig för att åka och hälsa på mig i Stockholm. SÅ vi hade myskväll, kollade på film och åt gott. Idag begav vi oss iväg till IKEA och sedan åkte de hem.
Så, nu ska jag ta mig till böckerna igen. Men mina föräldrar gjorde min helg underbar!

Lördag & Plugg



Idag startade jag min dag med frukost, O´boy och rostade mackor med ost.
My misson of the day är PLUGG, jag ska SwedSec licenciera mig så det är mycket plugg som gäller... det vill säga en rolig lördag?!

Ha en bra dag så kanske vi hörs senare när jag ska ta ett bre

RSS 2.0