Godnatt.

Vi tittade på en film som handlade om andra världskriget, hemsk film! Den var ganska lång och bitvis lite tråkig och jobbig. Men skoj att träffa vännerna :) Det sägs att vädret ska bli lika bra imorgon som det var idag, wonderful! Då blir det att sola plus att jag och min moster ska på en cykeltur, hon är fascinerad av vår gröna natur. Sverige är fint, särskilt på vår och sommar tycker jag. Hösten och vintern är också fina säsonger men tyvärr är de lite för långa...

Sov gott
Besos
/ S

Underbart!

Dansade så att svetten rann igår :) riktigt kul var det! Salsa, merengue, bachata, cumbia.. en hel del danser!
Nu blir det filmkväll och mys, väntar på M som ska hämta mig.
Har legat ute i solen idag, helt underbart väder!! Jag hoppas det håller i sig till studenten på fredag, jag håller tummarna!

Ha en bra kväll!
Pöss
/ S

Salsafest ikväll!

Det ska bli grymt grymt kul! Har legat i solen och njutit, en helt sjukt underbar dag, eller vad säger ni?
Själv tycker jag inte att det kunde bli bättre... det ska bli minst lika bra imorgon, passa på och njut :)

Pöss
/ S

SOL!

Undeerrbar dag, säger bara: ut och sola!

Ha en bra dag

Pöss
/ S

Yes so nice!

Lyssna och njut...


Jag lever fortfarande!

Sorry för mitt försvinnande, trots att mitt prov är över har det varit ganska hektiskt. Jag har dock gjort mycket skoj :)
Just nu är jag hemma i Örebro, tog lite semester för att njuta lite med min familj. Min moster är ju på besök från Chile, hur kul som helst! Hon älskar Sverige, hennes beskrivning är att det är grönt och mycket vackert. Lillasyster tar studenten på fredag!! Så kommer hjälpa till med förberedelser inför den dagen, ska bli kul :)

Hur underbart väder har vi inte idag?
Imorgon blir det salsafest, jättekul att få dansa lite! Annars ska jag nog ta det ganska mycket lugnt, det är hektiska dagar på jobbet just nu så det känns skönt att bara få vara litegrann.

Ha en bra fredagskväll och jag hoppas verkligen att ni tar vara på den underbara kvällen :)
M kommer hit snart så vi, tillsammans med min familj, ska nog se till att ta vara på kvällen.

Besos
/ S

Kanonhelg!

Kan bara sammanfatt min helg som kanon och ganska intensiv! Fredagen bjöd på utgång, kom hem i hyffsad tid. Vaknade runt sjutiden på lördagen (!!) och åkte senare under dagen till Örebro, var och tittade på min duktiga systers dansuppvisning! På kvällen kom min kära L hem till min mamma och pappa, det var helt underbart att se henne!
Jag och M kom för en stund sedan hem till Stockholm, nu ska vi kolla film och bara vara.

Sov gott!
/S

Beyonce!!! Tack finaste M!

Fick två biljetter till Beyonce av min älskade älskade M, tack sååå mycket älskling :) Den 13:e maj blir det alltså Beyonce för mig och min vän L. Det ska bli grymt kul! I juli kommer tydligen Britney Spears och då blir vi ett stort tjejgäng som ska gå, tror att hon har en grym show faktiskt!! Ser så mycket fram emot onsdagen, har gillar Beyonce sedan jag var jätteung.
Tack finaste M! Älskar dig.
Besos
/ S

Torsdag kväll.

Hej hej hej hej, hoppas er dag har varit bra! Själv har jag haft mycket jobb och jobbade över ett bra tag... Gick till en affär som hade öppet, resten hade stängt när jag hade slutat. Var så shoppingsugen plus att jag ville unna mig något när jag har varit duktig och klarat mitt prov. Det blev en fin och somrig klänning!

                                 
Nu ska jag sova


Veckan bara flyger!

Vaknade sjukt trött imorse, gick nog och lade mig lite för sent... Men vaknade i alla fall till en solig dag och det kan man ju inte klaga på. Gårdagskvällen blev helt supertrevlig, vi var sju tjejer, åt middag och kollade på Greys. Det är så mysigt med de här tjejkvällarna! Längtar till helgen, ska bli så kul! Ska bli jättekul att åka till Örebro!! Äntligen få träffa min vän som jag inte har träffat på så länge länge. Förstår fortfarande inte att jag har klarat Swedsec-provet. Njuter än! Nu kan jag lägga all min kraft på jobbet och det känns kul.
Nu ska jag äta frukost, hoppas ni får en kanondag och att solen är hos er också :)

Besos
/ S

Tidig onsdag

Hade först svårt att somna, för min vad som värkte hela natten.. Jättekonstigt. Jag tror att det har att göra med att jag bara har suttit hela tiden sista tiden, på samma sätt, när jag har pluggat. Det är min teori, annars har jag ingen som helst aning?! Kändes nästan som växtvärk, kommer ni ihåg hur det kändes? Men det var bara koncentrerat på vaden, haha!

Vaknade superduper tidigt av mig själv  och en lycka bara rusade i min kropp. Tänkte att igår vid den här tiden var jag sjuuuuuuuuuuuuukt nervös och mådde otroligt illa!
Gud så jag njöt igår kväll! DH (Mamma det betyder Desperate Housewifes:)  ) på hög nivå, M sa att när jag skrattadeskrattade jag från hjärtat. Shirin is back! :)

Idag blir det att fira litegrann med min arbetskamrat på jobbet och på kvällen blir det äntligen tjejkväll som jag har varit tvungen att avböja under hela den här tiden. På fredag blir det utgång, hela företaget ska vara på Café Opera, ska bli grymt kul. Det blir att fira där också då fd. arbetskamrater ska bjuda mig på tequila, kan bli farligt.. :/
lördag bär det av till mitt kära Örebro, träffa min kära kära vän som kommit hem och fira att hon är hemma! Så det blir nog ut att skaka en del rumpa då med. Fullspäckad helg, but I love it! Här ska det firas på hög nivå!!!

Solen skiner och det kan inte bli en bättre onsdag.
Ha en superduperkanondag!
Besos
/ Världens gladaste S


Drömmer mig bort..

Till Chile, njuter av min lediga kväll och lyssnar på musik... Massa massa Chile-musik! Ska bli underbart att åka dit i december och jättekul att M ska följa med! Han ska lära sig en massa spanska tills dess :)
Ella y yo...


JAG KLARADE DET!!!

Är hemma nu efter den jobbigaste dagen i mitt liv, jag skrev mitt prov idag vilket resulterade i en av de lyckligaste dagarna (hittills) i mitt liv :) Detta då jag har kämpat både natt och dag, det har bokstavligen talat varit blod svett och tårar!!! Men när man klarar det så är mödan värt det, verkligen! Nu är jag otroligt stolt över mig själv. Tack fina M som har stått ut med hysteriska Shirin... Du är bäst! Äntligen är min fritid tillbaka, som jag har saknat den.
Ska sätta igång med träningen också, HELT UNDERBART! Ville bara skrika av lycka när jag såg att jag hade klarat det..
M fick hjälpa mig att ta ett foto på mig som ska sitta på licencierings-kortet som jag får sen. Ser inte så roligt ut då man inte får le, men kommer vara stolt när jag får mitt kort i handen :)
Ikväll ska jag bara njuta av att få vara ledig på riktigt, har inte känt riktigt ledighet på cirka tre månader. Ska njuta av Desperate-avsnittet fullt ut ikväll! :)
Nedan bjuder jag på kortet som ska sitta på mitt efterlängtande kort som är ett bevis på att jag är licencierad! :D

                               
                                                                                   ÄNTLIGEN!!!!

Besos
/ Världens lyckligaste S

                                                                   

Tisdag tisdag och återigen tisdag...

Vaknade fem på morgonen och tänkte vad är den riktiga innebörden av ordet "pantsättare", då förstår jag hur jäkla inne jag är i allt det här haha! Jag hoppas dock att det bara är positivt för mig och att man inte rör runt allt i skallen...
Jag var bara tvungen att "googla" upp det nu och för svaret: "Den som äger det som pantsatts. Vanligtvis är detta gäldenären men det kan också vara någon annan". Så nu har jag rett ut det :) Och ni kanske har lärt er något om pantsättare?!

Ha en kanondag allihopa och nu kör ja hårt på denna tisdag!

Besos
/ S

Godnatt!

Tackar för mig denna dagen, ska krypa i säng nu. Helt slut i mitt lilla huvud och totalt utmattad...
Tack kära M som förhörde mig fint ikväll :) Hoppas ni har haft en bra kväll, själv har jag endast suttit med mitt ansikte i böcker och anteckningar hela dagen och kvällen. Ja, tills nu faktiskt...
Nu ska jag vila. Äntligen.

Sov så gott och jag önskar er alla en riktigt bra tisdag!
Nu kör jag hårt.
PUNKT SLUT!

PUSS
/S

HEMSKT!

Har nog inget mer att tillägga detta klipp...



/ S

Beyonce!

Det kommer bli att se Beyonce den 13e maj :) Vi får se hur många vi blir.. Ska bli så kul, hon ska ju vara otroligt duktig live. En annan favorit är ju Alicia Keys som jag var och såg förra året, helt fantastiskt var det!
Är så glad att L är hemma, kommer ringa henne flera gånger om dagen bara för att jag vet att jag kan få tag på henne nu :) En liten stalker blir jag haha!

Men nu var det slut på min paus..

Bjuder på Beyonce nedan, hon är underbar!



Keep on going.
/S

Schizofren dag!

Dagen vill inte riktigt bestämma sig, ena stunden är det fin sol och nästan klarblå himmel när jag tittar ut. Nästa stund som jag tittar ut är det jättemulet och det ser ut som att det ska börja regna när som helst!
Ungefär som det brukar vara på midsommarafton :)

Ska nu fortsätta plöja igenom mina anteckningar..

Puss
/ från en lite utmattad S


Glada måndag!

Nu är hon äntligen hemma :) Tidsskillnaden hade konfunderat en del.. Hon mår bra och skulle åka till sin mamma. Längtar tills jag får se henne, det var helt underbart att få ringa till hennes svenska mobil och få höra hennes röst och samtidigt veta att hon är på hemmaplan :)

Inatt har det regnat så idag är det lite mulet och regnet hänger i luften. Just idag känns det bara mysigt då jag ändå bara ska vara hemma, jobba och repetera. Jag får nästan en såndär höstkänsla när jag tittar ut, och då menar jag på ett positivt sätt :)

M ska snart upp och iväg till sitt jobb, han jobbar en hel del nu och han trivs verkligen, det känns så bra.
Dags att sätta igång min dag!

Hoppas ni har sovit gott och jag önskar er en bra dag
Besos
/S

Godnatt för mig

Nu, äntligen sova :) Nedan bjuder jag på den härligaste reklamenfilmen på länge.. Den är helt underbar och andas verkligen Paris, man får verkligen "Paris-känsla" bara av att titta på den.
Godnatt och jag hoppas min kära vän kommer hem 04.30 imorgon, kan hända att det kommunicerades fel dag.



Que duremen bien
Besos
/S

Inte hemma än...

Hon verkar inte vara hemma än, har hon hamnat på fel plan kanske? Konstigt.. Men jag hoppas få se och/eller höra henne snart... Imorgon jobbar jag hemifrån så att jag kan varva arbete med repetition. Jag har fått riktigt bra repetitionsanteckningar av kollegor, sånt uppskattas!! :)
Känner mig trött och trött och trött... Känns som att jag inte har fått vila, på riktigt vila, på evigheter...
Men snart ska jag nog få vila och jag längtar såå mycket!!!
Maj är för mig en månad som kommer hända så mycket, och bara roliga saker så det är bara att hålla huvudet uppe och kämpa tills det är klart!!! 

Kollade på Wipeout nyss med min kära M, det är ett riktigt roligt programm och jag skrattar så mycket när dem kommer till de där bollarna som de ska hoppa på :)

Hoppas ni har en bra kväll!
Besos
/S 

När är hon hemma?

Tydligen hade min vän meddelat fel tid för ankomst till sin familj.. hon landade alltså inte vid 04.30...Hennes stackars mamma var på flygplatsen i tid och väntade...
Det kanske var på eftermiddagen hon menade. Det är lätt att missförstå varandra...
Hoppas hon i alla fall är hemma snart!!

Besos
/S


Buenos dias

Vaknade otrooligt trött idag och ingen sol har vi heller :( Men nu ska kära L vara i Sverige!!! Hade hemskt gärna varit på flygplatsen och mött upp henne, men fick informationen av hennes lillebror att hon skulle landa runt 4.30 vilket är sjuukt tidigt, särskilt om jag ska ta mig med lokaltrafiken till Arlanda.. Jag hoppas att hon har kommit hem ordentligt och att hon mår bra. Vill sååå gärna prata med henne men jag tror att hon ringer under dagen :)
Idag blir det repetition för full rulle!!! M gör sig iordning för att gå till jobbet och han är så snygg :)
Tycker inte ni att helger går fort?!
Även om jag har haft världens tråkigaste helg på länge så sprang den iväg, redan söndag!! Ska ringa min kära mor strax.

Ni få ha en kanondag och jag hoppas att solen är hos er i alla fall.
Besos
/S

Underbar låt!


Underbar dag!

Jag har suttit och läst i solen hela dagen och har fått solränder, det känns bra :)
Hoppas att solen når hela Sverige så att alla får uppleva en sån fin dag som vi får här i Stockholm!! M kommer hem om någon timme, saknar honom.

/S

God morgon.

Det är verkligen en god morgon :) Solen är här och jag ska om en stund sätta mig på vår kära balkong! M åkte precis till jobbet och han såg riktigt snygg ut i sina chinos och kavaj :)
Nu ska jag göra lite gröt och ta det lite lugnt för att sen sätta igång.

Ni får ha en riktigt kanondag!
PUSS
/S


Jackass filmen..

Måste bara kommentera detta som går på kanal 4 just nu... De är ju heeelt galna i huvudet men man kan ju inte låta bli att titta :)
Lycka till lillayster som tävlar i discodans imorgon :)
PUSS
/S

Fredagkväll.

Ikväll har vi bara tagit det en maaassa lugnt :) Kom just på att min kära vän som snart är hemma måste sitta på ett plan om bara några timmar. Jag är så förväntansfull !!! M sitter och tittar på filmen "Den sista samurajen" och han verkar tycka att den är bra! Själv tror jag att jag har sett den, men jag glömmer bort att jag sett en film cirka en vecka efter att jag såg den. haha. Snacka om guldfiskminne... Sedan har jag också en tendens att somna till filmer, spelar ingen roll hur bra de är. Stackars min kära M som är ett film-freak, jag är inte det bästa filmsällskapet direkt :) Men jag tror att han tycker om mig ändå... Imorn jobbar han och jag ska sitta i solen och läsa :) Jag tror och hoppas att det blir sol?!
Men nu säger jag godnatt för mig..

Sov så gott och nu hoppas vi på sol till imorgon :)

Besos
/S


Underbart med en fredag som känns som lördag!

Det är helt underbart att hela tiden tro att man är en dag framåt, så blir det alltid när man får en extra dag ledigt :) Hjärnan ställer liksom inte om sig ordentligt så vi luras helt enkelt och jag gillar att bli lurad av mig själv när det handlar om positiva saker. Samma sak gäller tiden, tror att många precis som jag, ställer klockan fem eller tio minuter tidigare så att man ska "luras" på morgonen och skynda sig lite. Men så dumma är vi ju inte, så vi räknar helt enkelt om tiden och anpassar oss till den "lurande tiden"... Vi människor är konstiga :)

Har precis avnjutit en pastasallad som min kära M lagade med bland annat fetaost kyckling oliver soltorkade tomater och gott var det! Annars har jag idag suttit i solen och repeterat en hel del... Vilket jag ska fortsätta med snart. Men börjar bli så sjukt less på detta, har dock pluggat mitt bästa. Vi får se hur det går!

Om ca 36 timmar är min kära vän L hemma igen, hon har varit ute i världen och rest i ungefär 16 månader. Det känns helt galet att hon kommer hem!!! Galet men otroligt underbart :)

Hoppas ni har en kanonfredag!

Besos
/S

RSS 2.0