Vad konstig man blir av stress..

Stress kan påverka alla på olika sätt och ofta är det inget sätt som förstärker det positiva i en kan man väl säga. I alla fall inte kring de man älskar mest.. Tyvärr får de utså med en hel del, tur att de älskar en ändå :)
Imorgon jobbar jag hemifrån, det är halvdag annars blir det plugga som gäller. Jag ser fram emot att vara ledig så att jag kan plugga och samtidigt känna mig utvilad. Slippa halvsova när jag pluggar, det rekommenderar jag ingen!
Måste kommentera det fina vädret vi har haft i ett par dagar, det är ju helt underbart. Nu börjar man ju till och med bli lite bortskämd :)

Ha en superkväll och glöm inte Greys :)

PUSS
/S

sorry för mitt försvinnande...

Det beror på att allt just nu är ganska kaotiskt! Hoppas det går över nästa vecka... Har iaf Desperate att se fram emot ikväll :)

Kram
/S

Lyckad utekväll

Kvällen blev lyckad, med förfest hos A och sen vidare till Strömpis och vad mycket folk det var!!! Jag hade riktigt skoj, men runt ettiden började jag känna mig trött och hungrig, då tog jag bussen hem till mamma och pappa i Adolfsberg. Kom hem, åt gott och sedan gick jag och lade mig. Idag vaknade jag pigg och inte det minsta ont i huvet eller bakis, helt underbart! Det blir en sväng till Marieberg och senare åker jag till Stockholm för att återigen börja på en ny vecka..
Hoppas ni har haft en bra helg!
Själv har det varit kanon, nu ska jag hoppa in i duschen.

PUSS
/S


Ser fram emot ikväll..

Måste säga att jag är riktigt peppad till festen ikväll, jag är sååå danssugen så jag hoppas på bra musik ute sen.. Tror att det blir Strömpis, verkar vara the place to go i lilla Öret just nu :)
Ska bli grymt kul, sist jag var ute i Öret var när min lillasyster fyllde år i februari, så det var ett tag sen. Och sist jag var ute och verkligen festade i Sthlm ska vi inte prata om, mådde sisådär vilket M kan intyga haha.. USCH! Men kul hade jag på kvällen med alla fd. kollegor :)

Nej, nu måste jag ta mig ut i solen tillabaka till mina formler.

PUSS
/S

Underbart att plugga i solen

Det är helt underbart att plugga i solen, men lätt hänt att man bara vill blunda och njuta :) Det är lyxigt att vara hos mamma och pappa som har trädgård. Här ligger jag på en skön filt med alla mina papper i solen. Sitter och repeterar den finansiella delen. Ska snart gå in på etikdelen.. Tycker att det är kul att jag har fått en god förståelse i den finansiella delen som jag från början tyckte var svårast och otroligt jobbig! Då känns det kul :)
Hur har ni det i solen?

ps. jag har fått solränder ds. :)

PUSS
/S

Salsa salsa salsa..

Det blev en hel del dansande igår och kul var det. Underbart att höra musiken!!!
Nu blir det att plugga lite på förmiddagen, måste dock köpa mig lite vin till ikväll. Ska bli så kul ikväll :)
Saknar min fina M som är kvar i Sthlm, han är så duktig som ska jobba idag. 
Nu är det frukostdags! Ha en kanondag :)

Besos
/S 

FREDAG!

Äntligen fredag, vaknade vid sjutiden då M skulle gå upp och iväg. Väderprognosen är SOL så jag kanske litar på dem trots allt :) Nu är det stress på morgonen som vanligt för vad ska man ta med sig... Blir mycket att bära på till jobbet då jag har med mig min jobbdator också...
Längtar till Örebro nu! Men kommer sakna min älskling som stannar för att jobba :(

Nu måste jag göra mig iordning :)

Ha en kanondag!
PUSS
/S

Godnatt och hej fredag!

Nu ska jag gå och lägga mig, blir nog att packa mina saker imorgon på morgonen istället. Min plan till helgen är klar, det blir en hel del dans då jag ska ut och dansa salsa med mamma och pappa på fredag.
Det kunde jag absolut inte säga nej till :) Salsa och merengue är de absolut roligaste danserna. M har också lärt sig en del moves och han har verkligen talang! :) På lördagen blir det fest och den festen är jag riktigt peppad på! Ska bli så kul att träffa allihopa. Imorgon väntar en tuff dag på jobbet, mycket förberedelser inför måndagen. Men det är ju fredag så det är härligt och jag hoppas att vädret håller sig fint hela helgen. Har hört att det ska göra det men man vågar ju inte alltid lita på väderprognosen.. Nu ska jag sluta babbla och istället ska jag bjuda på en grym beatboxer! Lyssna på honom..




Sov så gott!
PUSS
/S

Galna grannar..

Har ni lika galna grannar som vi har?! De skriker en massa och renoverar hela tiden, det är nästan så att man blir galen! De har också en bebis som måste ha kolik eller något liknande, barnet gråter varje natt. Synd om barnet men det är faktiskt synd om mig och M med då det påverkar oss... Var bara tvungen att avreagera mig litegrann :)

Ikväll är det packning som gäller, ska bli så kul att äntligen få åka hem till kära Örebro, har saknat min kära familj. Plus att på lördag blir det dunder-party och det ser jag också fram emot, en massa!!!
Undra vad man ska ha på sig.. ?! Alltid lika jobbigt...

Igår sålde jag min nya mobil, jag hade köpt den för ca en månad sen men jag var inte nöjd med den. Så jag lade ut den på blocket och fick den såld ganska snabbt. :) Så har för närvarande ingen privat mobil då M lånade min gamla medans hans är på lagning. Hoppas han kan fixa en lånemobil idag så har jag en privat mobil snart :)
Hur kul är det att ha en mobil som trycker bort alla samtal bara man råkar snudda vid den? Bättre att ha en praktisk mobil som fungerar än en snygg som inte fungerar så bra.. så vis jag är :)

Nu ska jag fortsätta med pluggandet!

Hörs senare
PUSS
/S

Mycket och ganska kaotiskt

Mycket mycket just nu, därav mitt försvinnande... Men jag hoppas kunna återkomma snart igen :) Hoppas ni mår bra! Kan ju kommentera att jag funderar på att köpa en spikmatta, ska tydligen vara hur bra som helst! Har någon provat det? Annars har vi fint soligt väder i Stockholm och det gillas. Nu ska jag återgå till det som ska göras idag! Ha en bra dag PUSS /S

Äntligen hemma!

Nu är jag hemma och oj vilken dag det har varit, intensiv men kul. Det slutade med en "efterfest" klockan åtta på kontoret, mycket trevliga samtal och diskussioner i kombination med vin och öl! :) Vad alla blir kreativa med lite alkohol, eller hur? Men nu är jag äntligen hemma och i bakgrunden spelar min kära sambo gitarr och sjunger, han är duktig!
Trött trött och trött är väl det jag kan säga just nu plus att jag är proppmätt, det bjöds på en massa massa god mat.
Imorgon, jobb och jobb. Mycket att göra men bara att ta tag i allt. Och på kvällen gissa vad som händer då! Desperate Housewifes, jag längtar redan...innan dess ska jag ha hunnit plugga lite. Så, fullspäckad tisdag!
Ska nog sminka av mig nu, borsta tänderna och hoppa in under mitt härliga duntäcke....

                
                                                   Lanzarote i februari/mars 2009

Sov så gott, buenas noches.
Besos
/ S

Tidig morgon och en lång dag...

.. Men vaknade med sol sol sol så dagen kan ju faktiskt inte bli bättre :) Håller på att göra mig iordning och det var riktigt längesen jag vaknade såhär tidigt! Klockan ringde kl 06:30. Hade en del att förbereda för denna dag, men det ska bli skojj! Pluggade en del igår och sedan blev det Ugly Betty säsong ett som jag och M har på DVD, den serien är ju för bra :) Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer, måste fixa och trixa.

Ha en kanondag!
Besos
/ S

Härlig söndag

God morgon! Nu har M åkt till jobbet och jag ska faktiskt ta mig lite ledig tid den här dagen! Jag ska hem till min vän L och vara barnvakt med henne, åt hennes systerdotter som är 9 månader. Det ska bli så mysigt att få gosa och leka med en liten bebis. Sedan ska jag möta upp mr M och vi åker hem tillsammans och är duperduktiga då vi ska plugga hela kvällen! Jag hoppas mina planer håller :)
Solen är hos oss men det är faktiskt ganska kyligt... Hoppas värmen kommer snart.
Måste svänga förbi H&M och köpa svarta strumpbyxor, 100 dem, de är såå bra! Täcker bra och är lite småglansiga, precis som jag vill ha dem. Behöver nämligen ha dem imorgon...
Jag undrar hur mycket pengar man lägger ner på strumpbyxor?! Vad tror ni? Mina strumpbyxor går alltid sönder och jag är nog inte ensam om det...

Hoppas ni får en bra dag och att ni också ska göra något kul.
Besos
/ S


Lycklig, helt underbart!

Dagen som började lite trögt slutade som en av de härligaste dagarna i mitt liv, men jag kan inte berätta vad som har hänt, inte än i alla fall. Om ett par veckor LOVAR jag att dela med mig av det som hänt!
Har pluggat hela dagen, och det har gåt bra, repeterar just nu och jag fårstår mig på alla hemska formler :)
Hoppas er dag har varit bra :)
Nu blir det glass i stora lass med min M.

Ha en bra kväll!
PUSS
/S

Underbara fredag!

Ja vad säger man, det är ju fredag! Dagen började stressigt och fortsatte stressigt, sedan blev klockan fem och M kom till mitt jobb. Vi gick en sväng på stan och sedan på bio, vi såg Gran Torino med Clint Eastwood. Hyffsat bra, stundvis blev den lite B:ig men budskapet var bra och sånt gillar ju jag. Vi kom hem och tog ett långt varmt bad med en varsin drink som M hade blandat ihop. Smakade underbart, det var en rosa panter fast vit, det enda som saknades var Grenadine. Nu ska vi äta lite sushi, första gången för min mr M :) KUL! Vi ska också titta på filmen Employer of the month, en otroligt rolig komedi.

Ha en bra kväll!!
Puss
/S

After Work med tjejerna

Vilken dag! Jobbade över och stress hela dagen, men det är en massa kul jag håller på med...Efter jobbet blev det sushi och vin med tjejerna, vi firade en av dem som fyllde 26! Jätteskoj, sedan gick vidare till East där vi fortsatte dricka vin. Vad roligt det är att göra något såhär mitt i veckan, det lyser upp vardagen litegrann.
I helgen blir det att stänga in mig och plugga, ska kanske vara barnvakt med en av mina vänner till hennes lilla systerdotter som är 9 månader. Jag älskar ju barn så det vill jag ju inte missa :)
Och blir en svängom till Öret nästa helg! Det blir lite vårpary, så fest med alla gamla vänner, fest precis som förr. Det ser jag verkligen fram emot!

Idag var jag så trött när jag vaknade att jag till och med gick in i en vägg, hur kan man vara så trött? Jag ska helt enkelt somna tidigt ikväll och imorgon är det redan fredag. Hur underbart är inte det?! Veckan har ju verkligen flugit iväg, vad mycket det gör att vara ledig en dag, det gör ju så att hela veckan försvinner...

Men nu börjar jag svammla lite för mycket i nattmössan!
Sov så gott och jag hoppas verkligen att er torsdag har varit bra. Ska mysa med min fina M nu.

                            
                                                                       Vi förra sommaren
Besos
/S

Gör mig glad..

Har suttit och tittat på bilder, och vad glad man blir när tittar på kort på alla som man bryr sig om och allt kul man har upplevt! :) Så nu när jag mår sisådär är det bra att titta på bilder som gör en glad, det peppar liksom upp en. M är på väg hem, så medans jag sitter och väntar på honom ska jag dela med mig lite av härliga bilder!

                           
                                            
                                                        

Detta var en liten liten del av allt som gör mig lycklig.
Sov så gott nu är M hemma!
Besos
/S


Stressad och konfunderad..

Var idag på min kurs mellan 08:30-17:00, det var sista kurstillfället så nu är det bara att köra på tills det är dags!
Var sååå trött när jag vaknade imorse, förstår inte riktigt varför jag är så trött hela tiden, kanske är för att det är mycket mycket just nu.. Tack och lov att solen har anlänt till Sverige, det gör mina dagar lite lättare, man blir liksom lycklig av att se att det är ljust ute nuförtiden. Skulle ha gått till tjejkvällen ikväll, men fick panik efter kursdagen och kände att jag bara ville hem och plugga samt strukturera upp allt material (låter kul va?!). Kommer i alla fall att få träffa tjejerna imorgon efter jobbet då vi ska på AW. Så, blev att komma hem, pratade en del med min kära mamma, syster och Linis. Sedan har jag pluggat och nu är det ju det bästa på onsdagar på tv, nämligen Greys!! :)
Just nu känner jag mig stressad och konfunderad, hade nästan glömt hur det var att plugga... Men börjar nu att minnas min studieperiod på universitetet..
Tur att jag har min kära M som stöttar mig hela hela tiden :)
Han har haft kurs idag men är nu på väg hem, har inte sett honom på hela dagen och han är saknad!

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni gör något mysigt nu ikväll.

Besos
/S


Tisdag som känns som en måndag..

Oj, vaknade imorse och var så så så trött. Sov inte alls bra inatt, tror jag börjar bli väldigt stressad för det här provet som ska göras då jag vet hur mycket plugg jag har framför mig trots att jag ändå har pluggat en hel del. Men det är bara att bita ihop!

Solen fanns inte heller där för att väcka mig, den kom istället fram vid tre-tiden, då jag satt inlåst i en lektionssal. Men den lyckades i alla fall göra mig lite piggare och gladare :) Min kära M är på sin lektion och kommer hem sent som vanligt på tisdagskvällarna. M berättade något som gjorde mig överlycklig, det blir dubbla avsnitt av Desperate Housevifes idag, hur bra är inte det??? Det är säkert för att de visade hockey förra veckan, förbaskade hockey. Blir lika sur varje gång det förstör ett av mina favorit-program!

Imorgon kväll är det tjejkväll, som vanligt på onsdagar, då blir det middag och Greys Anatomy hos en av tjejerna! Supermys, har på senaste varit tvungen att hoppa över på grund av pluggandet men jag kan i alla fall inte plugga efter att ha haft lektion en hel dag, man måste vila också! På torsdag är det after work, vi ska fira en av tjejerna som fyller, ska bli mysigt. Vi hoppas på bra väder så att vi kan sitta på en uteservering och dricka rosévin.

Nu ska jag sluta svammla och istället få något i min mage.
Ha en fortsatt bra kväll och missa inte desperate!!!
Besos
/ S

God natt & tillbaka till verkligheten..

God natt! Nu ska jag snart sova så att jag är pigg och minns bättre på lektionen imorgon som handlar om finansiell ekonomi. Vi har kanonbra föreläsare, de är otroligt pedagogiska. Kommer att ha lektion mellan 09:00-18:00 och M kommer vara borta hela kvällen på sin lektion. Nu börjar veckorna rulla på igen. Måste säga att det var otroligt skönt att få vara lite ledig trots att jag hade pluggandet i tankarna, men skönt att få slappna av litegrann och bara mysa.
Hoppas ni får en kanontisdag och vi hoppas på sol för det gör dagen mycket enklare :)

Jag har sminkat av mig och smörjt in mig med min favoritkräm just nu, Body Shops bodybutter; Moringa. Doften är helt underbar, blommig och jättefräsch! Dessutom är färgen på burken påskgul vilket just nu är ganska passande :)

                                                                
                                                 Body Shops bodybutter, doft Moringa

                     
                                                      Jag och M i Paris i september 2008

God natt och tack för mig idag!
Besos
/ S

Mätt och belåten

Nu är vi mätta och belåtna, pizzan var riktigt god och den blir mycket mer matig när man gör den hemma. Orkade abslut inte hela! Nu blir det mys framför tv:n, tittar på Färjan just nu på kanal 5, många som gör bort sig och sånt tycker jag är kul :) Har som sagt aldrig åkt färja, får se om det blir någongång i framtiden, tror att det är en annorlunda upplevelse. M säger att det är värre än en charterresa!! 

  
     Before                        After

Besos
/ S

Vårdcentralen...

Gick idag och kände mig konstig, sedan kom jag på vad det var. Urinvägsinfektion... inte kul. Så vi åkte iväg till en vårdcentral som ligger vid Skanstull och som tur var gick det hela snabbt och jag har nu tabletter så att jag snart blir bra. Jag har haft det ett antal gånger tidigare och jag vet hur det blir om man väntar med att uppsöka läkare... Och det som gjorde mig stressad var att jag imorgon och i övermorgon har en jätteviktig kurs att gå på. Det handlar om allt det jag pluggar och kursen ger mig bättre förståelse i ämnena... Så jag får inte missa kursen, som tur var löste sig allt :)
Nu har jag och M varit på ICA och handlat, vi ska göra hemmagjord pizza med skinka och ananas på, hur gott är inte det?! Sedan ska vi båda fortsätta läsa och ikväll kl 21.00 är det en kanonfilm på TV, Pass It Forward (skicka vidare). Har sett den tidigare, det är en drama men otroligt vacker! SÅ ni som inte har sett den, se den!

Nu ska vi börja med pizzan

                                           
     Glad trots infektionen :)               Fick idag ha på mig mina favorit vår/sommarskor

Besos
/ S

Solen..

..Den kom fram till sist, verkar som att den hade en seg start bara :)

/ S

Ledig måndag

God morgon! Jag som många andra är ledig idag, sista lediga dagen innan veckan sätter igång, i alla fall för min del. Har kurs både på tisdag och onsdag. Det blir tuffa dagar...
M sover fortfarande så jag ska passa och att läsa lite.. Ha en kanondag!

Förresten, vet någon om stan är öppen idag??

Besos
/S


Tack för ikväll.

Nu ska jag vara social med min älskling och stänga av datorn, har märkt att jag blir mer och mer inne i bloggandet. Särskilt nu när jag har varit ledig i ett par dagar. Nu ska vi borra ner oss i soffan, mysa och skratta framför Fist of Zen :)

                
                              Jag och älskling i somras på Skopelos, Grekland

                 
                                     Jag och finaste M på persiskt nyår 21 mars

Bjuder också på en av mina favoritartister, Alicia Keys, och hennes underbara låt "Like you´ll never see me again"
Såg henne live när hon var i Sverige sist och hon är otroligt duktig!



Sov gott!
Chao
/ S

Fist of Zen

Ett program som är det sjukaste jag sett på länge på MTV, haha. Men jag skrattar mycket :)

/ S

500 000 kronor...

Han vann det i Sanningens Ögonblick, tror inte att någon har vunnit den summan tidigare?! Han gjorde att det såg så enkelt ut... Härligt att vinna pengar, skulle inte jag tacka nej till :)

Nu är jag och M mätta och belåtna, det smakade såå gott!
Nublir det att titta på America´s Best Dance Crew på MTV, ett måste för alla dansälskare!

Besos
/S

Pannkakskväll

Nu har M gjort pannkakor till oss, ska bli sååå gott och snart börjar programmet!

/ S

Söndagar innebär bra tv-kväll!

söndagar är det alltid en massa bra på TV tycker jag, veckans program går i repris hela dagen. Då blir de lätt att man fastnar framför tv:n program efter program. Ser fram emot Sanningens Ögonblick kl 21.00 ikväll på kanal 5, förstår inte hur man kan anmäla sig till ett sådant program. Men det är kul att titta på i alla fall :) Är det någon mer som brukar titta på det? Både jag och M har varit duktiga och pluggat en del idag, det känns bra.

Tittar på The amazing race på kanal 6 nu, superspännande!

Kram
/S

God Morgon!

Idag är det verkligen en god morgon. solen skiner ute! Känns som att jag tjatar om solen hela tiden, i alla mina inlägg. Men jag är verkligen ett solfreak, som många andra, och dyrkar solen :)
M har varit uppe då och då med vår tvätt, han springer ner och lägger in tvätt och går upp och sover emellanåt och vaknar av sitt larm när det är dags att springa ner igen. Nu ligger han och vilar till nästa springning :)
Själv ska jag äta lite gröt, sedan ska jag sätta mig i ett linne på balkongen och få lite sol på mig samtidigt som jag pluggar, hur bra som helst!

Ha en bra dag
Besos
/S

Godnatt!

Sov gott, ska sova snart. Har haft en mysig kväll med min älskling. Hoppas ni också har haft en bra lördag!

                    

Puss

/S

Min underbara vän

Kom just på att min underbara vän kommer hem om tre veckor. Hon han rest runt i Australien och Nya Zeeland, hon åkte för ett år och två månader sen! Helt galet, hon har varit borta för länge, men snart är hon hemma igen och det känns helt underbart! Hon är otroligt saknad. Känns lite konstigt också för hon har träffat min älskade M två gånger, vi har under denna tid hunnit ha ett distansförhållande och nu är vi och sambos och fortfarande jättekära :)
Det har också hänt mycket karriärsmässigt för mig sedan hon åkte, hon har missat mycket positiva saker i mitt liv, men det är ju tur att telefon, Facebook och mail finns :) Lite uppdateringar har hon hunnit med och även jag..

Nu ska jag mysa med min älskling i soffan till filmen som precis har börjat...

PUSS!
/S


Mer balkongmys

Nu har jag och min kära M varit duktiga och pluggat, på balkongen :) Vi klädde på oss ordentligt, satt med en varsin stor kopp vaniljthé med honung och mjölk. Ni som inte har provat thé-märket Friggs, gör det! Rekommenderar det verkligen.
Jag har suttit och läst om penningtvätt och M läser i sina flygböcker.

                  
                                         M och jag på vår balkong

GLÖMDE BERÄTTA! Jag hittade en sladd som fungerade perfekt till min dator, så nu är den i full gång igen!
Det är en sladd som fungerar till en mängd olika bärbara datorer, jättesmart! Kostade mig 360 kronor och det var det verkligen värt. Kommer behålla datorn över sommaren och möjligtvis köper jag en ny till hösten...

Jag och M vill också köpa "klisterlappar" som man kan sätta på kakel, vet någon vart sådana finns att köpa???
(Om ni förstod vad jag menade förstås)  :)

Kl 21.00 är det The Wedding Date på kanal 4, så blir nog att se den ikväll!
Ha en bra kväll

Besos
/S

Mys och shopping

Vi var på stan hela dagen, det var helt underbart! Soligt väder och en massa människor. Det som är lite roligt när det börjar bli varmt är att se vad alla har på sig, det är alltifrån dunjackor till små klänningar och sandaler. Man vet helt enkelt inte vad man ska ta på sig en dag som denna...
Själv invigde jag ett par skor som jag köpte i vintras enkla svarta med lite kilklack.

                                                        

Vi åt på MAX och det var riktigt gott! Sedan kikade vi vidare på stan och jag shoppade lite, vi får dock se om jag behåller allt. Spanade också in Kappahls Vintage Collection som var riktigt fin, mycket somriga och romantiska plagg!

                                        
                                                         Jag och M på Max

Det som shoppades ser ni nedan! Bilden till vänster är tillängnad min syster som tar studenten! Denna klänning hittade jag på Gina Tricot. De andra två plaggen hittade jag också på Gina, ett fint gult tunikalinne och en klänning med rosor på, jag längtar till värmen!! :) 

                              

Ha en bra dag!
Chao
/S


Stan och härligt väder

Har alldeles precis gått upp och solen skiner för fullt!!! Ska lämna av lillebror vid T-centralen och sen hoppas jag som sagt att stan är öppen. Fick en kommentar på gårdagens inlägg att den ska vara öppen så jag håller mina tummar :)
I sådana fall ska jag äntligen få köpa en sladd och få igång min dator igen.
Sedan kanske man också hittar något annat trevligt :) Är ju sååå sugen på att köpa utemöblerna på Bolagret som jag har pratat om.. kanske blir en sväng förbi där :)

                                             

Ha en kanondag!
Hörs senare
Besos
/S

Film och mera film.

Nu har vi tittat på filmen Face Off, det var en riktigt bra film. Mycket spännande! Imorgon åker lillebror hem till Örebro igen och jag undrar om stan möjligtvis har öppet ?! Jag hoppas det, för jag är sugen att gå på stan och strosa lite i solen...
Och måste ju köpa ny sladd till datorn :(

Nu blir det att spela lite Guitar Hero tydligen, M och lillebror är i full gång!

                                             
                                                     Lillebror

Själv är riktigt trött!!
Sov gott.

Chao
/S


Klarar nästan inte av..

Att se på Färjan på kanal 5, det är så otroligt pinsamt så att man nästan måste titta bort många gånger. Programmet känns bara som ett skämt... Har aldrig åkt färja och programmet får mig inte direkt att vilja åka heller..
Men man måste ju i alla fall kika vidare :)

Proppmätt är jag också, vi åt pasta och en pastasås med champinjoner, mycket vitlök, räkor och grädde.
Det blev riktigt gott! 

Puss och hej!
/ S

Balkongnjutning

Frukost och plugg har gjorts på balkongen idag, det känns inte ens jobbigt att plugga när man sitter och njuter i solen :)

                     
                                      Mitt superduper trevliga sällskap på balkongen

Min Kära syster
har nu också ansökt till ett antal olika universitet och program, så nu hoppas jag att jag får hit henne till hösten! Skulle vara så roligt att ha henne närmre. *hoppas hoppas*

Ska försöka slänga ihop något att äta till oss nu.

Chao
/S

Garderobrensing och trasig sladd

Glömde faktiskt kommentera två stora händerser under gårdagen..

1. Jag har äntligen gått igenom alla mina kläder som har legat i minst tio IKEA-påsar som i sin tur har legat ÖVERALLT, i M´s garderob, min garderob, och på golvet. ÖVERALLT! När M var på väg från Örebro hem till Stockholm så ville jag överraska med att han skulle få en "egen" garderob, slippa ha mina terroriserande kläder överallt. Han slapp tillochmed ha dem på golvet i vårt sovrum. Det kallar jag lyx ;) Så nu har jag vikt ihop alla mina kläder, rensat bort vintriga plagg och sorterat allt. Det som inte ska användas kommer att få bo i källaren tills det kalla Sverige-vädret är tillbaka. Så, jag är stolt över min insats som tog mig minst tre timmar, typ.. :)

2. Min datorsladd har lämnat mig. Den slutade fungera helt igår kväll.. Den har krånglat en hel del, det har tydligen varit något sorts glapp i den så man var tvungen och vrida en massa på den för att datorn skulle fungera och laddas. Men nu har den helt gett upp hoppet, så jag får bege mig till Clas Ohlson och köpa en ny, ca 500 kronor kostar det. Är dock sugen på att köpa en ny dator då min börjar bli gammal plus att jag måste köpa en extern hårddisk. Detta rekommenderar jag alla, datorer kan bara sluta fungera och vips så är alla dina miljareder bilder och minnen borta. Detta hände mig en gång, NOT FUNNY!

jag tackar min jobbdator för dess existens då jag skriver på den just nu...

Nu ska jag ta tag i dagen :)

Puss
/S

Kan man önska sig en underbarare dag?

Vaknade ganska nyligen och tittade ut, solen skiner! Hur underbart är det inte att vakna och gå upp när man märker att solen faktiskt existerar?
Igår kväll blev det som sagt bio, sedan fortsatte filmkvällen hos oss, och jag somnade i soffan som vanligt... har nämligen en favoritplats, schaslongen. Där är det skönt att somna :)
Efter en viss tid, ca 23:00, har jag så svårt att hålla mig vaken...M är van att titta på film själv vid det här laget.
Hemma är det bara jag som är vaken, ska göra mig iordning, ringa min kära mamma och sedan sätta mig på balkongen och läsa. Nu är nämligen min lilla lediga tid förbi så nu är det dags igen! Bara köra på!!

Ha en underbar dag

Chao
/S

Animerad kväll!

Nu har vi kommit hem från bion, vi var som sagt och såg Monsters vs Aliens och den var grym! Riktigt bra film som jag rekommenderar, den vad 3D så vi fick ha på oss läckra glasögon.

                     
                              Så här hemska såg vi ut i glasögonen och det bjuder vi på :)

M fick för sig att slänga ihop en kladdkaka, så nu står han i köket och vispar ihop allt som ska resultera i en härlig och kladdig chokladig sak. Han är Mr Kladdkaka, personifierad! Han gör den nog snabbast plus att den blir världens godaste..
Vilken tur att jag är sambo med Mr Kladdkaka, alla har inte den turen :)

Vi ska snart titta på kvällens andra animerade film, nämligen Bortspolad som handlar om en råtta om jag inte har helt fel. Kom också precis på att jag har fyra hela lediga dagar kvar, hur underbart är inte det?!

Hoppas ni har en lika bra kväll som jag har.

Chao
/S

God morgon

Nu har min kära familj, förutom lillebror, åkt tillbaka till Örebro. Det är alltid lika underbart att umgås med min familj, vi står varandra riktigt nära och vi har alltid lika roligt ihop!
Det är jag och bror kvar här hemma och M kommer till Stockholm vid sextiden. Vi funderar att gå på bio ikväll, vi kanske ska se Monsters vs Aliens, det är en animerad 3D-film. 

                                                                           

Vädret idag är trist och tråkigt, hade varit underbart med lite sol, men den kanske kommer till helgen?! Vi får väl hoppas...
Snart är det dags att köpa utemöbler till vår balkong, vi hittade jättefina på Bolagret som vi vill köpa. Det var trämöbler, ett runt bort och två stolar för 500 kronor och det fanns i färgerna rött, svart och vitt. Jag tror vi är mest inne på de svarta, men rött är ju också snyggt. Vi skippar helst de gröna då vi också vill ha en hel del gröna växter på balkongen, det har vi i alla fall planerat :) Jag blev ju så sugen på att börja fixa när jag var på den där trädgårdskvällen!

Ska läsa lite jobbmail och sen ska jag hoppa in i duschen.

Chao
/S

Världens mysigaste besök!

Njuter med mitt besök, jobbade halvdag idag och sedan bar det av till Gamla stan där vi fikade och mös på ett cafe. Vi har precis ätit tacos och det är ju så fruktansvärt gott!!
Är ledig imorgon och då ska det bara njutas, Min älskade M kommer också hem imorgon eftermiddag/kväll, ska bli sååå kul att se honom! Han har varit duktig och bara jobbat och jobbat så det blir nog skönt med lite ledighet för honom med...
                                                                              
                                                                              
                                                       Mina underbara syskon strosandes på stan

                                                 
                                               Fina familjen, och en million dollar baby ;)

Nu har jag också använt min parfym i ca två dagar och jag blir mer och mer nöjd hela tiden, den känns riktigt jag :)

Nu blir det filmtajm med la familia!
Hoppas ni har en kanonkväll.

                                                   
                                           Bilder i tv-soffan, det var inte helt enkelt att fånga oss på bild ;)

Sov gott!

/ S

OJ! besök imorgon..

Min kära älskade familj kommer och besöker mig imorgon :) Så, jag måste städa nu, det kommer verkligen bli effektiv städning! För imorgon hinns det inte med då dem i princip kommer hänga på låset så fort jag kommit hem från jobbet. Ska försöka ta halva onsdagen ledig och så torsdagen förstås så att vi kan umgås!
MYSIGT! Det innebär också liiiite paus från, ja ni vet vad...

Jag kan inte låta bli att lukta på mina handleder, där jag har sprutat på min nya parfym. Den luktar sååå gott, nästan så att jag blir kär i mig själv haha!

                                                           
Förresten: dagens frisyr var fläta på ena sidan, gjord i mittbena. Andra sidan var lite skruvad och tuperat mitt på huvudet för lite volum framifrån och uppsatt i en toffs!

NU: STÄDA!

Besitos
/S

Hemma och lite nyshoppad

Mycket på jobbet idag med, såhär kommer det vara fram till den 5/5 då ett av de projekt jag jobbar med nu slutar...
Då får jag kanske pusta ut litegrann, men bara kanske, för det dyker upp nya saker hela tiden. Men det är just det som är så kul också! Min dag kändes som att den var 3 timmar kort, den bara flög förbi.
Hade en mycket trevlig lunch med en Örebro-kompis, C, vi åt på Max och guuud så gott det var. Ibland behöver man unna sig lite "skräp", det tycker jag i alla fall :)
M är kvar i Örebro och han är saknad här hemma...

På väh hem från jobbet kunde jag inte låta bli att stanna till på H&M, blev en rosarutig skjortklänning. Har ännu inte provat den, det ska jag göra i min pluggpaus! Jag tror inte att jag är ensam om att hata provhytter, det känns mycket bättre att spegla sig hemma, på något sätt är man snyggare då :) Man slipper se varenda skavank, som man gör i ett provrum...

Det blev en parfym också från Kicks, äntligen! Faktiskt Jessica Simpsons doft, låter kanske inte så bra (i vissa människors öron) men den är otroligt god. Lite söt doft men touch av vanilj.. passar super på min hud i alla fall.

                                                                       
                                                                   En smygtitt på färgen

Gissa vad jag ska göra nu?! Det känns som att jag tjatar så mycket om det så jag vägrar att skriva det! :)
Chao
/S


Välkommen underbara sol!

Måndag morgon, har precis ätit min gröt och det känns som att det kommer att bli en riktigt bra dag!
Solen lyser starkt och det gör mig glad. Ska strax åka till jobbet..
 Ha en bra dag allesammans!

                                                              
                                                       En trött S på väg till jobbet...

Chao
/S

Söndag kväll

Nu ska jag sova, dagen har gått sakta. Mycket plugg och M har åkt till Örebro :( Men som tur är veckan lite kortare och det känns skönt! Tittade på Sanningens Ögonblick, kan inte förstå hur man kan vara med i ett sådans program...
Men som tittare är det ju ganska underhållande!

Ska sova nu, hoppas på sol imorgon!!!

Sov så gott.

Chao
/S

Underbar lördag!

Vi var på Bolagret och vi inhandlade en tavla som vi har satt upp i köket!
Det var en underbar dag på stan, ca 15 grader och sol.
Vi har precis ätit pastasallad som blev jättegod :)
Nu blir det mys, film och hallon/björnbärspaj mypys.

                         

Ha en bra lördagskväll
Chao
/S

Säger bara after work

Sliten idag! Det blev en hård after work igår, vi började på en uteservering vid Medis och gick vidare. Vi hamnade på två ställen till. Det blir alltid lika hårt när man ska gå ut med det gänget, all in!!! Vi hade sååå kul, men sen blev det lite mycket och jag åkte hem. Tur att jag har världens bästa som tar hand om mig så bra :)

Idag gick vi upp sent, vaknade med en obeskrivlig huvudvärk, det blev ju inte direkt varannan vatten, det där vattnet glöms så lätt bort! Men det är dagen efter man tänker, nästa gång får jag inte glömma varannan vatten!

Idag är det VÅR! Underbart med sol och det är riktigt varmt också. Vi ska till stan nu, ska till Bolagret och kolla också, det är M´s favvo-butik!

Skriver mer sen, nu ska jag ut och bara njuta!

Chao
/S

stress.

Det är nog allt jag kan säga just nu...
Ordet Stress beskriver nog min vardag allra bäst, i alla fall för tillfället. Längtar tills det är borta!

Tur att man i alla fall kan roa sig med konstiga människor på tunnelbanan. Såg bland annat en man som lutade sig över, något så fruktansvärt, en kvinnas axel för att se vad hon skrev i sitt SMS. Hon satt och han stod upp precis bakom henne, men han stod lutad så att hans huvud var i linje med hennes. Helt galet!
Stockholm bjuder verkligen på många speciella typer, både på gott och ont.

Hej gröt, hej plugg.

Chao
/S

Jobbig dag som slutade bra ändå..

Hej Hej Hej Hej... såhär hyperstressad har min dag varit! Har nog inte känt sådan här stress på jättelänge rent jobbmässigt. Tycker dock att mitt jobb är jättekul, men mycket tidsramar att följa och då blir det stressigt emellanåt.
Och lunchen med Lina hanns inte med :( Trodde i alla fall att jag skulle hinna med en fika, men inte det heller. Det var riktigt tråkigt och jag fick dåligt samvete men hon sa att det inte gjorde något, tur att hon är så förstående!

Vid fyra bar det av till Ulriksdals trädgård, där fick jag höra en föreläsning kring hur man kan designa sin balkong på bästa sätt med blommor och växter. Det var jätteintressant, trots att jag inte har gröna fingrar! Jag fick jättemycket inspiration och vill verkligen fixa till vår balkong till sommaren. Kvällen avslutades med lite praktiskt arbete, vi fick göra en egen kruka och välja egna blommor och dekorationer. Det var svårare än jag trodde men superkul! :)

                                         
                      Dessa ska ställas ut på balkongen när det blir ordentlig vår och sommar!

Missade Greys ikväll men får kika på reprisen på söndag.
Sov så gott, själv ska jag försöka sova snart.
Jag vet att morgondagen kommer att bli minst lika stressig som idag...

Chao
/S

Dagens frisyr

Såhär såg jag ut i håret idag, lite av en favorit när man inte vet vad man ska göra av sitt hår.

                                                 

Jag gör en inbakad fläta på ena sidan och andra sidan satte jag bara upp med en hårnål så att håret inte hänger fram.
Spraya på detta så att det håller hela dagen, vilket det gjorde! För mig funkar det bäst att göra denna fläta framför en spegel och man måste ta i ganska mycket med händerna så att det blir en hård fläta som håller mot alla väder. :)

Chao
/ En mycket trött S

RSS 2.0